Fransa Hayır Platformu çalışmalarını yoğunlaştırdı

Fransa'nın başkenti Paris’te toplanan Fransa Hayır Platformu koordinasyonu şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, önümüzdeki kampanya süresince yapılacak çalışmaların planlamasını yaptı.

Hayır Platformu eş sözcüleri çalışmalarını üç etap üzerinde yürüteceklerini belirtti. “Şu an öncelikli çalışmamız 26 Şubat saat 17.00'de sona erecek kayıt işlemleri için seçmen kayıtlarını kontrol etmek. Seçmen kaydı olmayanları konsolosluklara yönlendirmek, bütün kurumlar ve yöre derneklerinde seçmen bilgilendirme masaları kuruldu ve seçmen sorgulama işlemleri devam ediyor” açıklamasında bulunan Hayır Platformu basın yayın komitesi kurulan çağrı merkezi ile seçmene bilgilendirme yapacaklarını belirtti.

Koordinasyon, çalışmalarının ikinci etabında “Hayır” cephesini büyütme çerçevesinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Tüm alanlarda başta kadın meclisleri olmak üzere tüm bileşenler, ev ziyaretleri yaparak Hayır'ı anlatıp ikna çalışmalarını sürdürecek.

Fransa'nın birçok şehrinde paneller ve halk toplantıları düzeleceğini belirten Koordinasyon “üçüncü etapta ise Fransa genelinde seçmenleri sandığa taşımak olacaktır” dedi.

Fransa Hayır Platformu eylem ve etkinlik tertip komitesi, tüm Kürdistanlı ve dostlarına, 4 Mart Cumartesi saat 14.00'de Gar de l'Est'de yapılacak büyük “Hayır” yürüyüş ve mitingine katılım çağrısında bulundu.