İntikâm Birimi'nden Amed ve İstanbul'da eylem

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi, Amed ve İstanbul'da eylemler düzenledi. İntikâm Birimi, "İşgalciler her yerde hedefimiz olacak" uyarısını yaptı.

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, 24 Ocak'ta Amed ve İstanbul'da düzenlenen eylemlere ilişkin bilgi verildi.

AMED'DE KARAKOLA EYLEM

İntikâm Biriminin açıklaması şöyle:
"Şehit Sorxwin Roboski İntikâm Birimi üyelerimiz, 24 Ocak günü Amed’in Sur ilçesinde Melikahmet Suriçi Polis Karakoluna yönelik eylem gerçekleştirdi. İşgalci polis karakolunu ve bahçesini 6 adet el yapımı bomba ile etkili bir şekilde vurdu. Sur öz yönetim direniş şehitleri anısına gerçekleştirdiğimiz bu eylemde polis karakolu binası ve polis kulübeleri hasar alırken, ölü ve yaralı polis sayısı netleştirilemedi.

SAVAŞA DESTEK SUNAN TIR İMHA EDİLDİ

24 Ocak günü birim üyelerimiz İstanbul Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolunda İMEAK Deniz Ticaret Odası’na ait bir tırı imha etti. İMEAK Deniz Ticaret Odası işgalci Türk ordusunun deniz aşırı taşımacılık faaliyetlerini yürüten hırsızlık ve kirli savaş aracısıdır. Kürdistan halkına karşı yürütülen savaşa destek sunan tüm ekonomi ve ticari merkezlere yönelik eylemlerimize devam edeceğiz."

'İŞGALCİLER HER YERDE HEDEFİMİZ'

Açıklamanın sonunda ise şu mesajlar verildi:
"Direniş bayrağımızı Çiyagerler’den, Zeryanlar’dan, Mehmet Tunçlar’dan, İslam Geverler’den aldık. Sorxwinler’in, Xemginler’in intikâm neferleriyiz. İşgalcileri her yerde ve her an hedefleyerek soykırım sistemini parçalara ayırıncaya dek intikâmımızı almaya devam edeceğiz."