İntikam Birimleri’nden polis lojmanlarına eylem

Kendilerine “Ş. Çiyager – Ş. Zeryan İntikam Birimleri” adlı grup, Nusaybin’de polis lojmanlarına yönelik silahlı bir eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan İntikam Birimleri, 9 Ekim Perşembe günü, “saat 19:05’te Mardin Nusaybin ilçesine bağlı Barış mahallesindeki polis lojmanlarına yönelik etkili bir eylem gerçekleştirdiklerini” bildirdi.

Açıklamada, “Ş. Çiyager – Ş. Zeryan İntikam Birimlerii üyelerimiz polis lojmanlarını ferdi silahlarla vurdu. Gerçekleştirdiğimiz eylem sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı polis var fakat net sayı bilinmiyor” denildi.

Aynı akşam Nusaybin ilçesindeki “AKP işgalci rejiminin para kasalarından A-101 market zincirlerini hedef aldıklarını” belirten İntikam Birimleri, “Bir çok A-101 marketi ateşe verilerek imha edildi” dedi.

İntikam Birimleri, “Bizler Kobane’den Sur’a, Sur’dan Cizre’ye, Cizre’den Nusaybin’e ve bugün Rojava’ya kadar gelişen direniş halkasının intikam neferleri olarak öz savunmamızı her alanda, her yerde ve her an gerçekleştireceğimizi belirtiyoruz” diye ekledi.