Düsseldorf ve Stuttgart'da 2 günlük uzun yürüyüş

Almanya’nın Düsseldorf ve Stuttgart kentlerinde, 15 Şubat uluslararası komployu protesto etmek amacıyla 2 günlük uzun yürüyüşler düzenlenecek.

Düsseldorf yürüyüşü için yazılı bir açıklama yapan Fed-Med NRW şunları belirtti: “15 Şubat Komplosunu protesto amacıyla 'Abdullah Öcalan'a özgürlük, Kürdistan'a statü' şiarıyla 2 günlük yürüyüş ve mitingler düzenleyeceğiz.

21. yılına giren uluslararası komployu devam ettirmek isteyen tüm Kapitalist Moderniteyi temsil eden güçler ve faşist TC devleti İmralı direnişine karşı yenilgiye uğramıştır. Kürt Halk Önderi Başkan Abdullah Öcalan geliştirdiği demokratik, ekolojik ve kadın özgürlükçü paradigması ile tüm insanlığa özgür yaşama umudu sunmuştur.

Kürt halkı ve kurumları olarak bizler Önder Apo’nun paradigmasına bağlı kalacağımızı ve komplonun 21. yılında Önderliğimizi fiziki olarak özgürleştirme temelinde mücadelemizi büyütüp tüm gücümüz ile çalışacağımızı belirtiyoruz.

Tüm halkımız ve devrimci demokrat tüm halkları yapacağımız uzun yürüyüşe katılmaya çağırıyoruz.

1.Gün: 07.02.2020
Yer: DGB Haus Düsseldorf
Saat: 10:00

2. Gün: 08.02.2020
Yer: HBF Düsseldorf
Saat: 10:00”

Almanya’nın Stuttgart kentinde de 15 Şubat komplosunu protesto etmek için iki günlük yürüyüş yapılacak.

Yürüyüş Kürdistan Topluluklar Federasyonu tarafından organize ediliyor. Öcalan’a yönelik uluslararası 15 Şubat komplosu ve tecridi kınamak amacıyla 7 Şubat Cuma günü saat 11.00’de Esslingen Bahnhof’ta başlayacak yürüyüş, iki gün sürecek. Cumartesi günkü yürüyüş, saat 12.00’de Bad Cannstatt Bahnhoff’ta start alacak.