‘Efrîn’de 25 işgalci öldürüldü’

Zeytin Gazabı Eylem Odası, bugün Efrîn’de gerçekleşen patlamada 25 işgalcinin öldürüldüğünü, 36 işgalcinin de yaralandığını duyurdu.

Zeytin Gazabı Eylem Odası internet sayfasında yaptığı açıklamada, Efrîn’de bugün askeri bir tören sırasında işgalcilere yönelik eylem gerçekleştirildiğini belirtti.

“Güçlerimiz işgalci Türk devleti çetelerine karşı Efrîn ve Kuzey Suriye’nin diğer bölgelerinde eylemlerini sürdürmektedir” denilen açıklamada Türk devleti ve çetelerinin bombardımanlarında Efrîn’de katledilen kadın ve çocukların unutulmayacağı ifade edilerek, işgalcilere yönelik eylemlerin devam edeceği ve halkın yakın zamanda kendi topraklarına geri döneceği belirtildi.

Açıklamada şunlara yer verildi: “Güçlerimiz, 12 Şubat 2019’da Efrîn kent merkezinde Dersîm Hastanesi yakınlarında Villat Caddesi’nde bombalı bir araçla işgalci Türkiye çetelerine karşı eylem gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda 25 işgalci öldürülmüş, aralarında 4 Türk istihbarat üyesinin de bulunduğu 36 işgalci yaralanmıştır.

Zeytin Gazabı Eylem Odası olarak, Efrîn ve tüm Kuzey Suriye Türkiye ve çetelerinin teröründen kurtuluncaya dek, Efrîn ve diğer işgal edilen bölgelerdeki çetelere karşı intikam eylemlerimizin devam edeceğini belirtiyoruz.”