HBDH'den İzmir'de bekçilere eylem

HBDH Mazlum Tekdağ İntikâm Milisleri, İzmir'de bekçilere dönük eylem düzenledi. Milisler, "Şimdi söz değil, eylem zamanı" mesajını verdi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Mazlum Tekdağ İntikâm Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "22 Eylül günü 20:45 sularında İzmir'in Menemen ilçesi Asırlık'ta, içerisinde üç bekçinin olduğu seyir halindeki arabaya EYP'li eylem gerçekleştirilmiştir. Patlama sonrası yaralı olarak kaçan bekçilerin terk ettiği araç yanarak kullanılamaz hale gelmiştir" denildi.

'ERDOĞAN KÖTÜ SON YAŞAYACAK!'

Milisler, açıklamalarında Erdoğan faşizmine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
"İtalya'da Mussolini tarafından yönetilen faşist parti üyelerinden oluşan 'kara gömlekliler' isimli silahlı faşist odakların görevi ne ise bugün Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetilen ve AKP-MHP faşist parti üyelerinden oluşan 'kahverengi gömlekliler' olarak halka zulüm uygulayan, sarayın bekçiliğini yapan faşist teşkilatlanma aynı görevi yürütmektedir.
Sömürünün ve sömürgeciliğin bekasını koruma adına; kendine faşizmi kılavuz edinen, emekçilere ve yoksul halklara her türlü zulmü uygulayan Erdoğan'ın bugün ayak izlerinden yürüdüğü, faşist liderler gibi sonu da tıpkı o izinden gittiği faşistler gibi olacaktır. 'Kendini yenilmez" sanan faşist Mussolini nasıl ki partizanlar tarafından ayaklarından asıldıysa, Erdoğan da işçilere, emekçilere, Kürtlere, Alevilere, kadınlara ve tüm mazlum bölge halklarına uyguladığı işkencelerden, zulümden, halklara karşı işlediği suçlardan dolayı aynı berbat sonu yaşayacaktır. Nasıl ki dünyanın her yerinde faşist diktatörlüklerin zulüm yöntemleri aynıysa, sonları da aynı olmaktadır."

'HAMLEYİ SELAMLIYORUZ'

HBDH Mazlum Tekdağ İntikâm Milisleri, "Artık Erdoğan faşizmi de çürüyerek sona yaklaşmaktadır" vurgusunda bulunarak, şunları belirtti:
"Bu çürümüş diktatörlüğü yıkmanın şimdi tam zamanıdır. Bu temelde KCK'nin başlatmış olduğu 'Özgürlüğü Sağlama Zamanı' hamlesini selamlıyoruz. Kürt halkının özgürlük, adalet ve eşitlik mücadelesi Türkiye işçi ve emekçilerinin özgürlük mücadelesiyle birleştikçe daha da güçlenecektir. HBDH güçleri Türkiye cephesinde faşizme karşı mücadeleyi yükselten ve ondan hesap soran bir mücadele pratiği içinde olacaktır."
Şimdi işçi sınıfının, emekçilerin ve ezilen halkların birleşik mücadeleyle çürümüş faşist diktatörlüğü yıkmanın, birlikte özgürlüğü kazanmanın günüdür.
Şimdi söz değil, eylem zamanı!"