YPS Sur Şehitleri İntikâm Birimi'nden Amed'de eylem-YENİLENDİ

YPS Sur Şehitleri İntikâm Birimi, Amed'de bir bekçiyi cezalandırdı, bekçinin tabancasına da el koydu. Birim, "Her an ve yerde hedefimiz olacaklar" uyarısında bulundu.

Yazılı açıklama yapan YPS Sur Şehitleri İntikâm Birimi, "Üyelerimiz 4 Haziran günü akşam 22:30 sularında Amed’de 75. yol üzerinde bulunan Bağdat cafenin arka kısmında Mesut ismindeki bekçiyi aracına bineceği sırada bıçaklarla vurdu. Birim üyelerimizin bir süredir takip ettiği bekçi, eylem sonucu yaralanırken, bekçiye ait Yavuz marka tabancaya el konuldu" dedi.

'HER AN HEDEFİMİZDE OLACAKLAR'

Açıklamada şu uyarı ve mesajlara da yer verildi:

"Efsane komutan Şehit Çiyager Hevi öncülüğünde gelişen Sur direnişinde şehit düşen tüm yoldaşlarımızın anılarını yaşatarak intikâmlarını almaya devam edeceğiz. Sömürgeci Türk devletinin bekçiliğini yapan, AKP-MHP faşist rejimi işbirlikçisi şahıslar her an, her yerde hedefimizde olmaya devam edecektir. İşgalci Türk devletinin özel savaş politikaları ve tüm imkânları ile saldırdığı, direnişin kalesi olan Amed şehrimiz başta olmak üzere tüm Kürdistan’da bekçi, ajan ve işbirlikçileri yaşatmayacağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz. Ankara’da kalbine bıçak saplanarak katledilen Barış Çakan'ın intikâmını her an, her yerde düşmanın, hainin kalbine bıçak saplayarak alacağız!"