HBDH, İzmir'de polisleri vurdu

HBDH Mahsum Korkmaz Milisleri, "İzmir’de, faşizmin katil ve halk düşmanı polislerini vurduk" dedi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Mahsum Korkmaz (Komutan Agit) Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İzmir’de polisleri vurduk! 16 Ağustos gece 23.00 sıralarında, Menderes’teki polis atış poligonuna yönelik suikast eylemi gerçekleştirdik. Araçla atış poligonunun girişine gelerek düşmanı ateş altına aldık. 15 Ağustos Diriliş Hamlesi’nin ilk kurşununu sıkan Komutan Agit’in anısına gerçekleştirdiğimiz eylemde bir polis öldü, bir diğeri yaralı olarak yere düştü. İkinci polisin akıbetini henüz netleştiremedik" denildi.

'NEREDE OLURSANIZ OLUN HESAP SORACAĞIZ!'

Açıklamada şunlar da belirtildi:

"Eylemimiz düşmanın hiç beklemediği bir anda gerçekleşti. Hiçbir karşılık veremediler. Planladığımız şekilde eylem alanından ayrıldık.
Biz halkımızın fedaileriyiz! Bu faşist zulüm düzenini yıkmak, özgür nefes almak için kesintisiz mücadele yürüten emekçi halklarımızın bağrındayız. Onların öfkesini ve kararlılığını kuşananlarız. Biz birleşik devrimin neferleriyiz!
Her zaman söyledik, tekrar ediyoruz. Düşmana, aldığı nefesi kontrol edecek kadar yakınız! Her nerede olursanız olun, halkımıza yaptığınız zulümlerin hesabını soracağız! Şimdi biz söylüyoruz: Bu daha iyi günleriniz!
İşçi ve emekçilere karşı suç işleyen, onlara zulmeden, onursuz bir şekilde düşman saflarında yer alan herkes hedefimizdedir. Birleşik devrimin ateşi hepinizi yakacak! Bu karanlık vahşi düzeninizi yakıp küle çevireceğiz! Biz her yerdeyiz. Halkımıza düşmanlık yaptığınız sürece her an, her yerde karşınıza çıkabiliriz."