YPG, Efrin şehir merkezinde işgalcileri vurdu!

YPG Basın Merkezi, Efrin’de düzenlenen 3 farklı eylemde 6 çete üyesinin öldürüldüğünü duyurdu.

YPG Basın Merkezi, 13 Eylül Perşembe günü Efrin şehir merkezinde noktada işgalcilere yönelik düzenlenen eylemlerin sonuçlarını açıkladı.

Basın Merkezi açıklamasında yer alan bilgiler şunlar;

“Efrîn Çağın Direnişi’nin ikinci aşaması kapsamında güçlerimiz işgalci Türk ordusu ve beraberindeki çete gruplarına karşı Efrîn şehir merkezi ve çevresindeki eylemlerini sürdürmektedir. 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilen 3 farklı eyleme ilişkin detaylar şu şekildedir;

13 Eylül günü güçlerimiz Efrîn şehir merkezine bağlı Tirindê ve el-Meqla mahalleleri arasındaki bölgede işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik etkili bir eylem gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda 2 Ahrar El Şam çete grubu üyesi (birinin adı Mustafa Muhammed Ali) öldürülmüş, 3 Türk askeri ve bir çete üyesi de yaralanmıştır.

Aynı gün bir birliğimiz tarafından Efrîn şehir merkezine bağlı Tirindê mahallesinde sözde “Askeri Polis” birliklerine yönelik bir başka eylem daha gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda 2 çete üyesi öldürülürken 4 çete üyesi de yaralanmıştır.

13 Eylül günü birliklerimiz Efrîn şehir merkezinde çete gruplarına yönelik etkili bir eylem gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda Abdulrahman el Kurdî ve Fehd el Derviş isimli 2 unsur öldürülmüştür.”