İntikam Birimleri Amed'de 1 işbirlikçiyi cezalandırdı

Metropol Şahinleri Mehmet Akar İntikam Birimleri Amed'de dün gece Türk devletine çalışan bir kişiyi cezalandırdıklarını açıkladı

Metropol Şahinleri Mehmet Akar İntikam Birimleri yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Amed/Huzurevleri semtinde dün gece 23:30 sıralarında faşist TC devleti ile istihbarat ve ilişkisi olduğu tespit edien Bayram Denizhan kişi, düşmana hizmet etmenin sömürgeciliğe hizmet etmek olduğu ve bunun halka karşı işlenmiş suç olduğu belirtilerek cezalandırılmıştır.

Olay yerine hemen gelen düşman birlikleri de pusu kurularak vuruldu.

Düşman güçler bilsin ki, Kurdistan coğrafyasında sömürgecilerle iş tutan, kendi halkına ihanet eden, Kürt halkının katillerine zemin hazırlayan, doğasından kültürüne bir coğrafyayı yağmalayan, gerek sömürgeciliğin temsilcileri olarak Kurdistan coğrafyasında görevlendirilen, gerekse de bu sömürgecilerin koltuk değnekleri haline gelmiş, onlarla işbirliği içerisinde ihanet gömleğini giyenler açık hedefimiz olacaktır.  

AKP-MHP faşist sömürgeci çetelere sesleniyoruz. Artık bu sokaklar sömürgecilere kapatılmıştır. Mafyacılara, çetelere, kontra güçlere ve faşist partiyi Kurdistan topraklarına taşıyan ihanetçilere kapatılmıştır. Kürt halkına zulüm edenler bilsinler ki, sizler de Metropol Şahinleri kuşatması altındasınız. Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerinde tecrit uygulayarak komplo siyasetini sürdürenler ve buna ortak olanlar vazgeçmedikleri halde her gün bedel ödemeye devam edeceklerdir."