İntikâm Birimleri'nden Amed'de eylemler

İntikâm Birimleri, Amed'de Türk polisi ve uyuşturucu satıcılarına karşı eylemler düzenledi.

Şehit Elişêr Konya ve Şehit Zin Amara İntikâm Birimleri, bugün yaptığı yazılı açıklamada, Amed'de düzenlediği eylemlerin detaylarını açıkladı.

EYLEMLER

Eylemlerin detayları şöyle:
"Üyelerimiz 20 Mart günü saat 21:30 sularında Amed'in Sur ilçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi'nde 'Sarı' lakaplı uyuşturucu satıcısının bulunduğu eve el yapımı bombalarla eylem düzenledi.
İntikâm Birimi üyelerimiz 21 Mart günü Bismil merkezde 2 ayrı noktada yolu trafiğe kapattı. İşgalci Türk polis araçlarının gelmesiyle havai fişekler ve parça teselli bombalarla düşman güçleri geri püskürtüldü.
21 Mart tarihinde Amed'in Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesi'nde üyelerimiz birçok cadde ve sokağı trafiğe kapattı. Kısa bir süre sonra  düşmanın alana gelmesiyle, parça tesirli bombalar ve havai fişeklerle düşman etkili bir şekilde darbelendi.
22 Mart tarihinde Amed'in Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesi'nde Çarşamba pazarının bulunduğu cadde trafiğe kapatıldı. Alana gelen düşman parça tesirli bombalarla ve havai fişeklerle etkili bir şekilde vuruldu."