Öcalan'a tecrit sonları olacak

Şengal dağlarındaki HPG ve YJA-STAR gerillaları, Öcalan üzerindeki tecridin Erdoğan ve onun faşist rejiminin sonunu getireceğini söyledi.

Her kesimden tecride karşı tepkiler yükselirken Şengal dağlarındaki HPG ve YJA-STAR gerillaları, herkese mücadeleyi yükseltme çağrısında bulundu.

Şengal dağlarındaki HPG ve YJA-STAR gerillaları, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'a uygulanan mutlak tecritle ilgili konuştu.

TECRİT KIRILMADAN İŞGAL BİTMEZ

Reşit Botan: Bu tecridin esas amacı, önder Apo’nun şahsınsa başta Kürdistan halkı olmak üzere tüm Ortadoğu halklarını tecrit altına alma girişimidir. İçerisinde bulunduğumuz süreçte Kürt halkının kazanımları her geçen gün daha da artıyor ve bu durum Erdoğan faşizminin korkulu rüyası halini almakta. Bundan dolayıdır ki; TC faşizmi Önderliğimiz üzerinden tüm Kürt halkının iradesini ele geçirmek istemektedir. Bu tecrit çemberinin kırılması için biz gerillalar ve yurtsever halkımız başta olmak üzere tüm Ortadoğu halklarının harekete geçmesi gerekir. Tecrit kırılmadığı müddetçe Kürdistan üzerindeki işgal de son bulmayacaktır. Sonuna kadar mücadele etmeli ve Önder Apo'yu tamamen özgürleştirmeliyiz.

ERDOĞAN YANILIYOR

Şoreş Mukriyan: Erdoğan tecritle sonuç elde edebileceğini düşünüyor ama yanılıyor. Erdoğan'ın silahları, askeri gücü ve zulmü onu kurtarmaya yetmeyecek. Bizler Önder Apo’nun militanları olarak sonuna kadar mücadele edip bu esarete son vereceğiz.

FEDAİLERİ OLARAK KABULLENMEYECEĞİZ

Arîn Rojhilat: Önder Apo’nun militanları olarak canımızı feda etmeye hazırız ve hiçbir zaman tecridi kabul etmeyeceğiz. Erdoğan ve onun faşist rejimi şunu iyi bilsin ki; binlerce militan kendilerini feda etmeye hazırdır. Yurtsever halkımızın bu tecrit karşısında sessiz kalmaması ve mücadelesini yükseltmesi gerekir.