Adalet Yürüyüşü 14. gününde

Adalet Yürüyüşü 14'üncü gününde. Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a kadar gülerek, eğlenerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın" dedi.

Adalet Yürüyüşü'nün 14'üncü gününde konakladığı Kalıcı Konutlar Yolu'nda gazetecilere açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'yürüyüşün her geçen gün daha bereketli ve güzel hale geldiğini' söyledi. 

Kılıçdaroğlu, "Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. Tam tersine her provokasyondan sonra gerek ben gerek arkadaşlarım gerek yürüyüşe katılan vatandaşlar hep birlikte alkışlıyoruz. Bu bizim adalete olan tutkumuz, güzel bir örnek olması açısından son derece önemli" diye konuştu.

'HAZIRLIKLIYIZ'

İstanbul'a kadar gülerek, eğlenerek ve kararlılıkla yola devam edeceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Biz her türlü baskıya ve provokasyona karşı hazırlıklıyız. 12 maddelik bir uyarı metni hazırlamıştık. Katılımcıların tamamı bu genelgeye uydular. Bütün katılımcılara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi sevgiyle, hoşgörüyle karşılayan Düzce halkına da teşekkürlerimi iletiyorum" diye kaydetti.

Kılıçdaroğlu, öğleden sonra partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının yapılacağını bildirdi. 

Korteje bugün, Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Birleşik Haziran Hareketi heyeti ve Oyuncu Rutkay Aziz de katıldı.

Kortej, “Hak, hukuk, adalet” sloganları atarak Sakarya istikametinde ilerliyor.