AKP’li başkanların rant kavgası: 7 yaralı

Bitlis’te hakkındaki yolsuzluk dosyası nedeniyle görevden alınan AKP’li Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, yerine seçilen Nurettin Yol’a üçüncü kez saldırdı. Silahların ve bıçakların konuştuğu kavgada 7 kişi yaralandı.

Hakkında başlatılan “yolsuzluk” soruşturması üzerine geçen yıl görevden uzaklaştırılan AKP’li Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak ve yerine seçilen AKP’li Nurettin Yol arasındaki husumet devam ediyor.

Daha önce iki defa Barlak ve adamlarının saldırısına uğrayan Nurettin Yol, üçüncü kez Barlak’ın fiziksel saldırısına maruz kaldı.  AKP’li Belediye Başkan Barlak’ın  yerine seçilen Belediye Başkanı Nurettin Yol’un Mutki’de bulunan evine silahlar ve bıçaklarla saldırdığı öğrenilirken, Yol  ve adamlarının da karşılık vermesiyle büyüyen kavgada 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar Mutki devlet hastanesine kaldırıldı.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI

AKP’li Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, bu yılın başlarında hakkında başlatılan “yolsuzluk” soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırılmıştı. Barlak’ın yerine ise, AKP’li Nurettin Yol seçilmişti. Daha sonra göreve yeniden iade edilen Barlak’ın yakınları, Şubat ayında hizmet binasında çalışmaları izleyen Nurettin Yol’a bıçaklı saldırı düzenlemişti. Bu akşam meydana gelen saldırı ile Nurettin Yol üçüncü defa saldırıya uğramış oldu.