Arin Bebek cezaevinde eriyor!

Cezaevinde annesi Esma Yılmaz'la kalan 14 aylık Arin Bebek'in sağlık sorunları büyüyor. Baba Mihdi Yılmaz, "Bir çocuğa sahip çıkacak insanlık kalmadıysa diyecek bir şeyim yok" diye tepki gösterdi.

Urfa T 2 Nolu Cezaevi’nde annesi Esma Yılmaz ile birlikte kalan 14 aylık astım hastası Arin Bebek, kilo kaybı yaşamaya devam ediyor. Arin'in astım krizleri sırasında gözlerinde kayma, göz altlarında morarma belirtileri başladığı öğrenildi. 

ASTIMI ARTIYOR, KİLO KAYBEDİYOR

Cezaevindeki eşi ve kızını 20 Eylül tarihinde ziyaret eden Mihdi Yılmaz, “Arin yürümeye başladığı için artık krizler artmış. Zorlandığı için saçlarını çekmeye başlamış. Kilo kaybı çok fazla, iki haftada bir buçuk kilo vermiş. Zaten Arin o kadar zayıflamış ki tanınmayacak durumda. Çocuğa daha önce bir yaşındayken, bir buçuk yaşındaki bebek elbiseleri gönderiyordum; şimdi ise 6 aylık bebek elbiseleri gönderiyorum" dedi.

Yılmaz, eşinin Arin’in durumuyla ilgili “Arin’e anne sütü dışında cici bebe ve mama vermeye çalışıyoruz ama midesindeki reflüden kaynaklı emdiği sütü de bozulan süt şeklinde kusuyor” dediğini aktardı. 

'İNSANLIK BİR ÇOCUĞA SAHİP ÇIKAMIYORSA...'

“Bir çocuğa sahip çıkacak insanlık kalmadıysa diyecek bir şeyim yok artık” diyen Baba Yılmaz, “Sadece Arin için değil, Arin gibi onlarca çocuk aynı durumda" diye belirtti.

BAKANLIĞA TEPKİ

Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yetkililerin ise Arin'in çocuk yetiştirme yurduna verilmesini önerdiklerini, eşinin buna tepki gösterdiğini söyledi.