Depremzede için toplanan para ile iftar keyfi

AKP’li aileler, depremzedeler için hazırlanan iftar yemeğine çöktü. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğünde depremzedeler için verildi ama AKP’li ailelerin ise bedava yemek yediği bir etkinliğe dönüştü.

Wan Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’nün misafirhanesinde kalan depremzedeler için 17 yüklenici firmanın her birinden 30 bin TL toplandı. Toplamda 510 bin TL ile depremzedelere iftar yemeği verilmesi planlandı. Ancak karayolları lojmanlarında oturan aileler ve birçok AKP’li yöneticisinin ailesi, verilen iftarlara katılım sağlayıp her akşam bedava yemek yiyince depremzedeler için toplanan para haramzadelerin boğazına girmiş oldu.

Bir kısmı ile iftar yemeği, bir kısmı ile de nakdi yardım yapılması için toplanan 510 bin TL para ile depremzedelere hiçbir yardımda bulunulmadı.  Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’nün misafirhanesinde ise 40 depremzede kalıyor. Her gün toplanan 30 bin TL para ile, karayollarında çalışan personellerin kaldığı lojmandaki birçok aile ve AKP’lilere bedava yemek imkanı sağlanmış oluyor.

AKP’liler, karayollarının iftar yemeği dışında kayyum belediyeleri tarafından verilen iftar yemeklerini de kaçırmıyor. Kurulan çadırlarda iftar kuyruğuna ilk girenlerin AKP’liler olması dikkat çekiyor.