EFRÎN İÇİN BÜYÜK ULUSAL YARDIM KAMPANYASINA KATILIN!

Heyva Sor a Kurdistanê, işgal saldırıları altındaki Efrin halkı ile dayanışma kampanyası başlattı. Kampanyanın ayrıntılarını aşağıda öğrenebilirsiniz.

Türk Devleti ve emrindeki çeteler hiçbir ahlak ve savaş hukuku kurallarını tanımadan Efrîn’de içinde çocuk, yaşlı ve kadınların da bulunduğu sivilleri hedef alıp katletmektedir. Sivil yerleşim yerlerini bombalayarak halkın can ve mal güvenliğini yok etmektedir.  Ev, okul, cami, mülteci kampı vb sivillere ait yapıları bombalayıp yıkmaktadır. En son, içinde yaralıların da bulunduğu Heyva Sor’a ait ambulansı hedef alarak savaş hukukunun tüm kurallarını çiğnemişlerdir.

Buna göre; ulusal yardım kurumumuz Heyva Sor a Kurdistanê, Efrîn halkı için maddi yardım kampanyası başlatmıştır.Bu kampanyada toplanacak maddi yardım Efrîn'dekî hastanelere ilaç, sağlık malzemeleri ve tıbbi cihaz alımı için kullanılacaktır.

Yardım kampanyamızın tüm hazırlıkları tamamlanmış olup, Avrupa ve İskandinavya’daki tüm ülkeler ile Japonya, Avusturalya, Amerika ve Kanada’daki Kürt yardım kurumlarıyla birlikte maddi yardım toplanması şeklinde yürütülecektir.

Saldırılar ve abluka altındaki Efrin halklarını yanlız bırakmayalım. Yardımlarınızı zaman kaybetmeden Heyva Sor a Kurdistanê üzeri halkımıza ulaştıralım. Heyva Sor a Kurdistanê, yardımlarınızı zamanında yerine ulaştırmak için tüm hazırlıklarını tamamlamış, yapacağınız yardımlarınızı beklemektedir.

Tüm Kürdistanlılara ve dostalarına çağrımız; Kobanê, Şengal ve Bakurê Kurdistan’da türk devletinin viran ettiği kürt yerleşim alanlarındaki halkımız için yürüttüğümüz yardım kampanyalarına katılmayı nasıl büyük bir sorumluluk ve ahlaki bir görev olarak gördüyseniz, Efrin’deki halkımıza da aynı sorumluluk ve ahlaki bilinçle sahip çıkın ve tüm imkanlarınızla yardım elinizi uzatın. 

Kampanyaya katılmak için bilgileri Heyva Sor sitesinden edinebilirsiniz.

http://www.heyvasor.com/tr/ji-bo-efrine-besdari-kampanyaya-mezin-a-neteweyi-bibin/