Erdoğan, Münster saldırısı ardından Fransa’yı tehdit etti

Almanya’nın Münster kentinde 4 kişinin ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanması ile sonuçlanan saldırı üzerine konuşan Türk Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan, Fransa’yı tehdit etti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Kuzey Suriye yetkilileri ile geçtiğimiz haftalarda yaptığı görüşmeyi gerekçe gösteren Erdoğan, Almanya’daki saldırıların benzerinin Fransa’da da olacağını söyledi.

Şimdiye kadar Avrupa’da düzenlenen terör saldırılarını yapanların hepsinin Türkiye üzeri gelmiş olmasını görmezden gelen Erdoğan, batılı devletleri tehdit ediyor.

Partisi AKP’nin Denizli 6’ıncı Olağan Kongresi’nde konuşan Türk Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan, “İşte bak Almanya'da teröristlerin neler yaptığını görüyorsunuz değil mi? Fransa'da da olacak. Batı bu teröristleri besledikçe batacaksınız” diyerek tehdit savurdu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Kuzey Suriye temsilcileri ile görüşmesini gerekçe gösteren Erdoğan, “İşte bak Almanya'da teröristlerin neler yaptığını görüyorsunuz değil mi? Fransa'da da olacak” tehdit etti.

Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde DAİŞ vb. çeteler tarafından düzenlenen saldırıları düzenleyen saldırganların çoğunun Türkiye ile bağlantısı net bir şekilde açığa çıkmış durumda.