Gezi teknesi, plastik deposu ve bina ateşe verildi

Ateşin Çocukları İnisiyatifi, Antalya ve İzmir'de gezi teknesi, plastik deposu ve 4 katlı bir binayı ateşe verdi.

Ateşin Çocukları İnisiyatifi yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

"İnisiyatifimiz Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir marinada gezi teknesini ateşe vermiş, alevler kısa sürede tekneyi sararak tekneyi kül etmiştir.
İnisiyatifimiz yine aynı gün saat 23.00 sularında Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir plastik deposunu da hedef almış, depo ateşe verilerek tamamen küle çevrilmiştir. Saatlerce süren yangın söndürülemediği gibi çevrede korku dolu sahnelere yol açmıştır.
İnisiyatifimiz aynı tarihte İzmir’in Bayraklı ilçesinde sömürgecilerin barındığı 4 katlı bir binayı çatısından ateşe vererek binanın yanıp tasfiye olmasını sağlamıştır. Yangın çevrede korku dolu anların yaşanmasına yol açmış ve çıkan dumanlar birçok kişiyi hastanelik etmiştir.
Faşizm ve faşizmin uygulayıcısı TC devleti ve Türkler bilmelidir ki Kürdistan'a her saldırılarında kendi şehirlerinde, evlerinde, iş yerlerinde, okullarında, hastanelerde; yaşamın bütün alanlarında Kürdistan halkının intikâm ateşiyle yanmaya devam edeceklerdir. TC devletinin Kürdistan halkının özgür iradesine karşı yaptığı her saldırı intikâm ateşimizden nasibini alacaktır."