İntikam birimlerinden eylemler-YENİLENDİ

İntikam Birimleri, Amed, Van, İstanbul ve Mersin'de polis ve işbirlikçilerine yönelik eylemler düzenledi.

İntikam Birimleri tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, son 3 günde yapılan eylemlere ilişkin bilgi verildi.
Açıklamada, AKP-MHP faşizminin yıkılacağı mesajı verilerek, "Mücadelemiz anti-faşist direniş haline gelmiştir. Bu mücadele faşizmin yıkılışı, Kürdistan'ın özgürlüğü ve Türkiye'nin demokratikleşmesini getirecektir. Biz Önderimiz Rebêr Apo'ya ve partimiz PKK'ye olan bağlılığımızla yaşıyoruz" denildi.

POLİSLERE EYLEM, İŞBİRLİKÇİLERE CEZA

Açıklamada, eylemlere ilişkin şu bilgiler yer aldı:

"AMED
Şehit Savaş Amed ve Şehit Sakine Cansız İntikâm Birimleri, 14 Kasım'da Amed'in Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde, düşman polislerine el yapımı çivili bombalarla eylem düzenlemiştir. Çok sayıda yaralı olduğu görülmüş, düşman alanı ablukaya almasına rağmen birimlerimiz kayıpsız çekilmiştir.

VAN
Şehit Numan Amed ve Şehit Delal Amed İntikâm Birimlerimiz, 12 Kasım'da Van Tuşba'ya bağlı İstasyon, Abdurrahmangazi, Akköprü mahallelerinde AKP-MHP faşizminin işbirlikçilerine ait 1 kamyon, 6 otomobili uyarı amaçlı yakmıştır. Araçlar kullanılamaz hale gelmiştir.

İSTANBUL
Şehir Savaş Amed İntikâm Birimlerimiz, 13 Kasım'da İstanbul'da Kartal Yakacık'ta devriye görevi yapan bir polis aracına molotof atmıştır. Aracın hasar alması sağlanmıştır.
Şehit Savaş Amed İntikâm Birimi, İstanbul Eyüp'te işbirlikçilere ait 4 otomobili yakarak kullanılamaz hale getirmiştir.

MERSİN
Şehit Savaş Amed, Şehit Baran Dersim İntikâm Birimlerimiz, 13 Kasım'da Mersin'de uyuşturucu ve fuhuş işi yapan bir iş yerini yakmış, bu kişileri cezalandırmıştır."