HBDH milisleri: İstanbul’da işkenceci polisleri vurduk

HBDH milisleri, "İstanbul’da faşist işkenceci polisleri vurduk. Halka karşı suç işleyenler bunu en ağır şekilde ödeyecek" dedi.

Halkların Birleşik devrim Hareketi (HBDH) Şehit Çekdar Canfeda Milisleri, "Emekçi halklarımızı baskı ve terörle sindirmeye çalışan faşist devletin işkenceci polisleri, milislerimizin hedefi oldu" dedi.

Açıklamada şunlar belirtildi:

"Başakşehir/Güvercintepe Mahallesi’nde devriye gezen sivil polis aracı, HBDH Şehid Çekdar Canfeda Milisleri tarafından vuruldu. 13 Ocak akşamı saat 18 civarında milislerimiz tarafından polis aracına ateş açıldı. Saldırı sonrası bir polis yaralandı. Daha sonra bölge, polisler tarafından ablukaya alındı. Milislerimiz başarılı bir şekilde eylem sahasından ayrıldılar.

 İşçi ve emekçileri korkuyla, baskıyla sindirmeye çalışan faşist devletin polis ve bekçileri, ordusu, korucusu, sırtını bu devlete yaslayan sivil faşistleri... hepsi, milislerimizin namlularının ucundadır. Halka karşı suç işleyenler bunu en ağır şekilde ödeyecekler!  

Kimyasal bombalarla, yasak silahlarla halkımızın yiğit evlatlarına hunharca saldıranlar, gençlerimizi faşist zorbalıkla sindirmeye çalışanlar, faşist devletin çeşitli üniformaları ile her köşe başında emekçi halkımıza karşı terör estirenler; milislerimizin soluğunu her gün ensenizde hissedeceksiniz! Korku artık ikinci benliğinizdir. Halka saldıran, halkın özgürlüğü için can pahasına savaşan devrimcileri katleden bu korkak faşist iktidar, istediği amaca hiç bir zaman ulaşamayacak! Biz, bir gidersek bin geliriz! Uykularınızı kaçırmaya geliriz. Hesap sormaya geliriz. Kaçacak hiçbir yer bulamayacaksınız! O korkunç son sizin için yaklaşıyor!"