HBDH Milisleri Adana’da iki araç ateşe verdi

HBDH Ethem Sarısülük Milisleri, Ankara’da “faşist bir aileye” ait iki aracı ateşe verdiklerini bildirdi.

HBDH Ethem Sarısülük Milisleri yaptığı yazılı açıklamada, “12 Haziran 2022 günü 03:30 sıralarında Adana’nın Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden faşist Akbulut ailesine ait 2 aracı ateşe vererek tamamen imha ettiklerini” bildirdi.

Açıklamada devamla şu ifadeler yer aldı: “HBDH milisleri olarak, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerinde uygulanan tecridi savaşarak, bütün eylem biçimlerini yükselterek ve nihayetinde zafere ulaşarak kaldıracağımızı belirtmek isteriz. Faşizme karşı savaşımız bu nedenle her geçen gün daha da büyümektedir. Çünkü bu tecrit, Kürt halkının devrimci iradesini kırmayı ve Kürdistan gerillasının tasfiyesini amaçlayan bir tecrittir. Faşizme kazanma imkanı tanımayacağız. Onlar, bütün direniş cephelerini ve devrimci savaşım yürütenlerin tasfiyesi amaçlarken, bu hevesleri kursaklarında kalacak. Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın İmralı Zindanı’ndaki sınır tanımaz kararlılığı Türk-Kürt-Arap-Alevi-Sünni milyonlarca halkın sokaktaki sloganıyla ve birleşik devrim milislerinin faşizmi yıkma iradesiyle birleşmektedir.

Bakur’dan Kadıköy’e, Akdeniz’den Gemlik’e kadar Abdullah Öcalan üzerinde ki tecridin kaldırılması talebini eylemlerimizle büyüteceğiz. Gemlik’te tecridin kaldırılması için yürüyüş düzenleme iradesini gösterenler, Kadıköy’de sloganları ile tecridi parçalama kararlılığını kuşananlar çoktan kazanmışlardır. Tecride karşı yürüyüşün yapıldığı gün, gözaltına alınanlara insanlık dışı uygulamalar ile saldıran, işkence eden polisler ve onların araçları, evleri, sahip oldukları her şey hedefimizdir.

Faşist iktidarın çevresini sarmalayacak olan ateşimizi büyütüyoruz. Faşizmin elleri, kolları olan her unsurunu ve yapısını hedefliyoruz. Faşizmin kalbine son darbeyi vurmaya hazırlanıyoruz. Vuracağız!”