HDP’ye saldıran Nazan Sancar ihya ediliyor

HDP Van İl binasının önüne oturtulan ve saldırganlığıyla Türk makamların takdirini kazanan Nazan Sancar, kayyum tarafından istihdam edildi, hemen ardından oğlu ve gelini de kayyum kadrosuna dahil edildi.

MİT ve Emniyet marifetiyle HDP’nin önüne bırakılan ve komut verilince saldıran düşkünlerin Van ayağında öne çıkmayı başaran Nazan Sancar, ihya edilmeye devam ediliyor.

Van’da iki yıldır cuma günleri HDP İl binası önüne oturtulanlar arasında yer alan ve en saldırganı olan Nazan Sancar, polisin verdiği harcırah ve paralarla sık sık HDP Amed İl Binası önünde yapılan açıklamalara da katılıyor. Haftada bir Van Valisi ve kayyumu ile görüşen Nazan Sancar, bu yaz mevsimini HDP İl binası önünde tam mesai yaptı. Bunu neredeyse bir iş haline getiren Nazan Sancar, Türk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Van gezilerinde yanından ayrılmıyor.

HDP İl binasına defalarca saldıran ve hakaretler yağdıran Nazan Sancar, üç ay önce kayyum belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında işe girdi. Sancar, oğlunun ardından gelinini de işe aldırarak HDP’ye saldırmasının karşılığını almayı sürdürüyor. Gelinin istihdam edileceği yer de Van Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELVAN tarafından Bilgi İşlem Daire Başkanlığına yazılan yazıya göre; 01 Kasım’dan itibaren Daire Başkanlığı oldu. Böylece belediyede mevsimlik işçi olarak çalışan Nazan Sancar’ın gelini, artık memur.