Maoist Komünist Parti: Birleşik mücadele zafer getirir

Şehitleri anan Maoist Komünist Parti, "Birleşik mücadeleyi her alanda örerek zafer elde edebiliriz" dedi.

Maoist Komünist Parti, şehitler DKP/Birlik MK Üyesi Ceren Güneş, DKP-BÖG MK Üyesi Aynur Ada, DKP-BÖG Üyesi İmran Fırtına ve MLKP savaşçısı Demhat Günebakan'ı andı.

Yazılı açıklama yapan Maoist Komünist Parti, "Rojava işgaline karşı direniş sürecinde ayrı ayrı tarihlerde ölümsüzleşen Ceren Güneş, Aynur Ada yoldaşlar şahsında İmran Fırtına, Demhat Günebakan ve tüm ölümsüzlerimizi saygı ile anıyoruz" dedi.

'FAŞİZME VE BARBARLIĞA GEÇİT VERMEDİLER'

"Tarihi katliam, soykırım, işgal ve ilhaklarla dolu T.C faşizmi, sırtını emperyalist haydutlara dayayarak ve önüne barbar çeteleri de katarak Rojava halklarına topyekûn saldırıyor" denilen açıklamada, "Ceren Güneş, Aynur Ada, İmran Fırtına ve Demhat Günebakan da Türkiye-Kuzey Kürdistan da faşizmin ve gericiliğin her türlü saldırıları karşısında isyan etmiş, mücadelenin en ön saflarında yürüttükleri mücadelelerini Rojava’ya taşıyarak buradaki direnişlerin ön cephelerinde silah elde savaşarak faşizme, barbarlığa geçit vermemişlerdir" diye kaydedildi.

Maoist Komünist Parti, "Birleşik mücadeleyi her alanda örerek ve geliştirerek faşizm karşısında zafer elde edebiliriz" mesajını da verdi.