Mezopotamya İnançlar Platformu: Barbarlara karşı Brüksel'e!

Mezopotamya İnançlar Platformu, "İnsanlık için herkes Rojava'ya sahip çıkmalı" diyerek, Brüksel eylemine güçlü katılım çağrısı yaptı.

Mezopotamya İnançlar Platformu, Türk devletinin Rojava'ya dönük işgalci saldırılarına ilişkin bugün yazılı açıklama yaptı.

'BU BARBARLARI DURDURMALIYIZ'

Açıklamada, "İnsanlığını ve vicdanını yitirmemiş her şahıs, Rojava'daki katliamın durdurulması için çalışmalıdır. Bu katliam ve vahşeti uygulayan barbar Turan devleti, onun baş çetesi Erdoğan ve ona biat etmiş çetelerini durdurmak zorundayız. Dinlerin ve milletlerin bahçesi olan Kürdistan'ı kan deryasına çeviren bu barbarları bertaraf etmek için, dindarlar olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz" denildi.

"Bu vahşet ve barbarlık durdurulmalı, aksi durumda dinler, mezhepler bu çeteler ve onlara destek sunan zalimlerin eli ile yok olacaklardır" uyarısında bulunan Mezopotamya İnançlar Platformu, şu çağrıyı da yaptı:

"Bu vahşeti durdurmak için yarın (Çarşamba) Brüksel'de yapılacak olan protesto eylemine herkesin katılması çağrısını yapıyoruz.

İnsanlık için herkes Rojava'ya sahip çıkmalı. Gün, bu barbarlığı durdurma, insanlığa sahip çıkma günüdür."