YPS intikam biriminden AKP Bismil ilçe binasına eylem

YPS Şehit Şehmus Tendürek İntikam Birimi, Amed’in Bismil ilçesinde AKP ilçe başkanlığına yönelik molotofkokteylli eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

YPS Şehit Şehmus Tendürek İntikam Birimi, “sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı intikam hamlesi” kapsamında AKP ilçe binasını hedef aldıklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Birim üyelerimiz 29 Haziran günü gece yarısı Amed-Bismil Ziraat Caddesi'nde bulunan AKP Bismil İlçe Başkanlığı binasına yönelik molotofkokteylli eylem gerçekleştirdi. Birim üyelerimiz bir kaç koldan AKP ilçe binasını molotoflarla etkili bir şekilde vurdu. Gerçekleştirilen eylem sonucunda AKP Bismil ilçe binası kullanılamaz hale geldi” denildi.

YPS intikam birimi, “AKP, il binalarını ve sömürge valiliklerini savaş karargahı olarak kullanarak tüm devlet kurumlarını Kürdü imha etmek için çalıştırmaktadır” diyerek, “Buradan bir kez daha belirtiyoruz ki Kürdistan topraklarında AKP-MHP çetelerini ve onun işbirlikçi ayak takımını Kürdistan’da yaşatmayacağız” ifadelerini kullandı.