Çocuk katili Erdoğan ve Bahçeli

Faşist AKP, Efrîn’e işgal saldırısındaki başarısızlığını örtmek için yeni gündemler peşinde...

Çocuk istismarı ve zina tartışmaları son günlerde havuz medyasının yeni gündem malzemesi haline geldi. “Kadın da olsa çocuk da olsa gereken yapılacaktır” diyen Erdoğan’ın kadın ve çocuk istismarı ve katliamındaki sicili kabarık. Bir yandan ailelere “3 çocuk, 5 çocuk yapın, teröristlerin 15 çocuğu var” diyerek kadının bedenine bile hükmetmeye çalışan diğer yandan bakanları ve diyanet işleriyle hep birlikte çocuk istismarı, kadın katliamlarının önünü açan bir AKP iktidar dönemi yaşanmaktadır. Faşist Erdoğan, özel savaş yöntemleriyle sistematik olarak çocuk istismarının nasıl geliştirileceğini en iyi bilendir; yasal düzenlemeler ve diyanet işleriyle bunun kılıfını da dikendir. Türkiye’nin tüm coğrafyasını adeta AKP’nin hapishanesine çeviren ve tüm toplumu esaret içinde tutan Erdoğan-Bahçeli faşist ikili iktidarlarının geleceği için her şeyi mubah görmekte. Bu faşist ikili için OHAL koşullarında yasa tasarısı hazırlamak ve bunu gündemi değiştirmek için malzeme olarak servis etmek ise rutin bir çalışma. AKP, şefkatli devlet baba rolüyle çocukları kendi kollarına alacağı propagandasını pişkince yapmakta ve herkesin ağız birliğiyle bu propagandayı yapması içinde zorlamakta. AKP’nin Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde kaç çocuğun hamile kaldığının ortaya çıkması çocuk istismarlarındaki artışın failinin kim olduğunu açık gözler önüne sermişti ve hırsız evde yakalanmıştı.

AKP’nin Efrîn’e işgal saldırılarında kendi evi ya da hapishanesi gördüğü Türkiye dışında çocuk ve kadınları katletmeye başlayınca yükselen seslere karşı sinirlenmekte ve oluşan kamuoyunu kontrol edememektedir. Buna güç getiremeyince iç kamuoyuna çocuk ve kadınlara karşı ne kadar duyarlı olduğu yalanıyla gündemi saptırmaya, çocuk istismarını iç politika malzemesi haline getirmeye çalışmaktadır. Erdoğan için kadın ve çocuklar zaten sadece gerektiğinde kullanılacak birer malzeme.

Faşist Erdoğan-Bahçeli ikilisi döneminde yüzlerce çocuk katledildi, onlarca çocuk, devlet panzeri altında ezildi, kız çocukları AKP diyanetinin çağrısıyla çocuk yaşta evlendirildi, yüz binleri bulan çocuk işçilerin insan olma haklarının tümü elinden alındı. Size birkaç örnek mi? Uğur Kaymaz 12 yaşında ancak 13 AKP kurşunuyla evinin önünde katledildi. Ceylan Önkol AKP’nin bombalarıyla bedeni paramparça edildi. Miray bebek ailesinin kollarında AKP’nin kurşunuyla öldürüldü. Cemile katledildi ve evinde buzdolabında bekletildi. AKP’nin çocuk ve kadın katili PÖH ve JÖH’leri bugün Efrîn’e giderek daha fazla kadın ve çocuk öldüreceği için tören havasında uğurlanmakta. Berkin Elvan, ekmek almaya giderken öldürüldü. AKP’nin yurtlarında, hastanelerinde onlarca çocuk cinsel istismara mahruz kaldı, failleri AKP’nin işbirlikçileri olduğu için ceza indiriminden yararlanarak bırakıldı. Taybet ananın katledilip çocuklarının gözleri önünde bir hafta sokak ortasında bırakılması hafızalardan hiç silinmedi. Cizre’de onlarca sivil genç bodrumlarda diri diri yakıldı. Gezi direnişlerinde, Suruç katliamında öldürülen gençler de hiç unutulmadı. AKP’nin Suriye politikası için DAİŞ ortaklığıyla açık bir şekilde Gaziantep’te bir düğüne yaptığı saldırıda katledilen kadın ve çocukların kanı ise hiç kurumadı.

Seri katil gibi sivil katliamlarında daha fazla ustalaşan faşist Erdoğan-Bahçeli ikilisi bugün toplumu kandıracağını düşünerek maskesini takmış çocuklara yapılan istismarın önüne geçeceğini duyurmakta. Faşist Erdoğan ve Bahçeli’nin maskesi, takkesi çoktan düşmüş, kel oldukları görülmüştür. Çocuklar bile ‘Anne bak kral çıplak’ diyerek faşist Erdoğan-Bahçeli’nin gerçeğini gözler önüne sermekte ve bu ikiliye hiç inanmadıklarını göstermekteler.

Faşist Erdoğan ve Bahçeli bugün sadece kadın ve çocuk katletmiyor, her şeyi katlediyor. Katil, sivil insanı katletmekten bir kez zevk almaya başlarsa bunu meslek haline getirir, daha çok kurban ister. Tıpkı Dehak gibi… Faşist Erdoğan-Bahçelinin Efrîn’de başta çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil katliamı yapması bu nedenledir. Kendi lehlerine konjonktürel ortamı bulsalar hiç düşünmeden Efrîn’deki tüm halkları katletmek için kimyasal bile kullanırlar, nitekim bunun izleri de var.

Hande Fırat, Çetiner Çetin gibi MİT ajanları havuz medyasında her gün boy verip, çocuk ve kadınlar üzerinden gündemi saptırmaya çalışsalar da her gün biraz daha fazla kendi yalanlarında boğulmaktalar. Erdoğan ve Bahçeli seri katil olmak gibi illet bir hastalığa yakalanmıştır, Efrîn’de halkların direnişiyle mezara gömüleceklerdir.