İntikâm Birimi'nden işbirlikçilere uyarı

Şehit Baran Dersim İntikâm Birimi, AKP-MHP ile iş birliği yapanları uyararak, "İşbirlikçiliğe devam edenler cezalandırılacak" dedi.

Şehit Baran Dersim İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, Van'da yapılan eyleme ilişkin bilgi verildi.

İPEKYOLU'NDA EYLEM

Açıklamada, "12 Aralık'ta Van'ın İpekyolu ilçesi Yalı Mahallesi'nde oturan Murat Aladağ adındaki işbirlikçinin aracı birimimizce ateşe verilmiştir" denildi.
Aynı şahsın, daha önce de uyarılmasına rağmen işbirlikçiliğine devam ettiğinin vurgulandığı açıklamada, "Değerlerimiz üzerinden kendini yaşatan, bu değerlere ihanet eden, Kürdistan gerçekliğini ve onurlu mücadelesini hiçe sayan, dikkate almayan bu şahsa son uyarı olarak bu eylemi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bunu da dikkate almazsa gerekli cezayı görecektir" diye kaydedildi.

'EN KISA SÜREDE VAZGEÇSİNLER'

Açıklamada şu mesajlar da verildi:
"Kürdistan halkını ve onurlu mücadelesini kullanıp onun üzerinden kendini yaşatan ve düşmana hizmet eden kirliliğe bulaşmış kişiler, cezasız ve hesapsız kalacaklarını zannetmesinler. Er yada geç bu kişiler gerekli, hak ettikleri cezayı alacaklardır. Bu kişilerin, çok geçmeden düştükleri ihanet durumundan çıkıp halkından ve hareketten özür dileyip af isteyerek bu onurlu mücadelenin yanında yer almaları gerekmektedir."
Şehit Baran Dersim İntikâm Birimi, faşist odaklara hizmet edenlerin tespit edildiği ve en kısa sürede cezalandırılacağını vurgularken, şunları da ifade etti:
"Yeni Mahalle, Sıhke, Gündoğdu, Şafak, Karşıyaka, Akköprü, Selimbey, Şabaniye, Xaçort, İskele, Eminpaşa mahallelerinde belirlemiş olduğumuz işbirlikçi ajanlar da en kısa zamanda cezalandırlacaklardır."