Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi eylem sonuçlarını açıkladı

Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi 8-15 Eylül tarihleri arası gerçekleştirdiği eylemlerin sonuçlarını açıkladı.

Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi gerçekleştirdiği eylemlere ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

“8 Eylül günü Amed’in Yenişehir İlçesi Şehitlik Semti’nde bulunan Türk devletinin Gençlik Destek Merkezi’ni el yapımı bombalarla vurduk. Eylem sonucunda bu özel savaş kurumunun binasında maddi hasar meydana geldi. Gerçekleştirdiğimiz eylemin ardından işgalci polisler “Gençlik Destek Merkezi”nin etrafını sararak pusulama faaliyeti yaptı.

Adı “Gençlik Destek Merkezi” olan bu özel savaş kurumu Kürdistan gençlerini asimile etme merkezi olarak çalışmakta ve tatil, kurs gibi etkinlikler adı altında Kürt gençlerini ajanlaştırırıp yozlaştırmaktadır. Kürt gençlerini özel savaş yöntemleri ile hedef alan bu ve benzeri kirli devlet kurumları hedefimiz olmaya devam edecektir.

12 Eylül günü Amed’in Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan sözde “Kadın Dayanışma Merkezi” adlı özel savaş kurumu ve önünde bulunan polis aracı birimimiz tarafından el yapımı bombalarla vuruldu. Eylemde AKP’nin kirli savaş kurumunda büyük çapta maddi hasar oluşurken ölü ve yaralı polis sayısı netleştirikmedi.

15 Eylül günü Amed’in Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Şehitlik karakolu ve Et Balık Kurumu’na yönelik Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi üyelerimiz tarafından el yapımı bombalarla eylem gerçekleştirildi. Gerçekleştirdiğimiz eylem sonucu şoka giren işgalci polisler havaya rastgele ateş açmış, yolu kaptarak eylem yeri yakınında bulunan halka saldırmıştır.”