Amed'de işbirlikçiler cezalandırıldı

Mehmet Akar Milisleri, Amed Sur'da Türk devletine işbirlikçilik yapanları cezalandırdı.

Metropol Şahinleri, Amed/Sur Urfa Kapı'daki 224 Sokak'ta Mehmet Akar Milisleri'nin işbirlikçileri hedef aldığını duyurdu.

Metropol Şahinleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "28 Ocak günü saat 11:00'de düşmanla işbirliği içerisinde olan şahıslara karşı eylem düzenlenmiştir! Eylemin ardından söz konusu şahısların yoğun polis ve asker korumasında ikamet ettiği yerden tahliye edildiği bilgisi verildi. Faşist devletin bütün kirliliklerini Kurdistan’da meşrulaştırmak için canla başla çalışan ve gerilla alanlarına yönelik düşmana istihbarat veren, bunu yaparken de kendini halk içerisinde kamufle etmeye çalışan bir özel savaş elemanları” denildi.

'İŞBİRLİKÇİLER İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNDÜ!'

Açıklamada şunlar da belirtildi:

"Yurtsever Kurdistan halkımızı ve gençlerimizi düşman politikalarına ve asimilasyona sürüklemek isteyen ve düşmanla iş birliği içerisinde olan şahıslara karşı eylem düzenlenmiştir. Yurtsever halkımız da bizlere eşlik ederek sokaklarına sahip çıkmaya başlayacaklardır! Düşmanın gelme sırasında halkımız birimimizi güvenli bir şekilde eylem alanından uzaklaştırmıştır.
İşbirlikçiler bölgede faşist Türk devletine açıktan destek vermekte, her fırsatta demokratik ve muhalif tüm eylem etkinliklerde kontralık-ajanlık yaparak kendi halkına karşı büyük bir suç işlemektedir. Faşist Türk devleti toplumu yozlaştırmak, ajanlaştırmak ve tüm duyargalarını kapatmak için tüm kirli yöntemlere başvurmaktadır. En büyük ilerlemeyi bu tür ajan kişi yapı ve kurumlar üzerinden yapmaktadır. Savaşın büyük bir kararlılık ile yürütüldüğü bu tarihi süreçte Türk devletinin saflarında yer alan tüm yapı, kişi ve kurumlar açık hedefimizdir.
Türkiye’de sömürüyü, Kurdistan’da sömürgeciliği birleşik devrim mücadelemizle yok edeceğiz. Onlara hizmet eden işbirlikçi, ajan ve kontra faaliyet yürüten herkese uyarımızdır. Yolun sonu göründü. Hepiniz hedefsiniz. Gerillaya, devrimci kurumlara karşı geliştirdiğiniz ajan pratikleri cezasız kalmadı/kalmayacak.

Söyledik, yine söylüyoruz. Size bu topraklarda, bu sokaklarda, caddelerde, yollarda rahat huzur yok!

Elinizi kolunuzu sallayarak dolaşmanıza asla izin vermeyeceğiz! Gerillaya ve Rojava topraklarına yaptığınız saldırılara asla göz yummayacağız! Her gün 'acaba bugün nerede saldıracaklar' korkusunu yaşayacaksınız. Her yerde peşinizdeyiz. Her adımınızı takip ediyoruz. Siz öyle 'bir gece ansızın' diye tehditler savurun, biz de diyoruz ki, her an karşınıza çıkabiliriz!"