Kadın Özgürlük Gücü: Saraylarını başlarına yıkacağız!

Kadın Özgürlük Gücü, AKP'nin tecavüzcü bir gelenek yarattığına vurgu yaparak, "Her kadın yaşamını savunacak araçları yanında bulundurmalıdır" ifadeleri de kullanıldı.

Kadın Özgürlük Gücü, AKP'nin kadın düşmanı politikalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"AKP tecavüzcüdür! Hapishanelerde çocuklara tecavüz eden AKP'nin gardiyanlarıdır. AKP'de tecavüz gelenektir. Her kurumu bu potansiyeli barındırmaktadır" vurgusunda bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Okullarda öğrencisine tecavüz eden badem bıyıklı, OHAL'den nasiplenmeyecek kadar AKP'lidir. AKP'nin okulu harem, eğitimi tecavüzdür. AKP'nin hocaları üniversitelerde tecavüzün derslerini vermektedir. Bu ülkenin sokaklarında binlerce IŞİD'çi kadın katili, tecavüzcü dolaşmaktadır! AKP'nin özgürlük anlayışını merak eden her kadın IŞİD'e bakmalıdır. IŞİD'in hukuku AKP'nin gayri resmi hukukudur. AKP-IŞİD faşizminin ülkesinde hiçbir kadının yaşam ve özgürlüğünün güvencesi yoktur. Bütün kadın katilleri, tacizci ve tecavüzcüler cüretini faşizmin iktidarının yükselişinden almaktadır."
AKP-IŞİD faşizminin hedefinde bütün kadınların olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "AKP-IŞİD faşizminin başı her sıkıştığında; doğması gereken çocuk sayısı artıyor. Etek boyları uzuyor. Tecavüzcüler ava çıkıyor. Otobüslerde namus nöbetleri başlıyor" diye kaydedildi.

'ŞANLI SOYLARININ SONUNU GETİRECEĞİZ!'

Kadın Özgürlük Gücü'nün açıklamasında, şunlar da ifade edildi: "Faşizmin iktidarı için en iyi kadın faşist soyu devam ettiren kadındır. AKP-IŞİD faşizmi, toplumu kadını ezmek ve yok etmek konusunda çürütmektedir. Kadınlara itaat çağrısı, tecavüz ve katliam tehdidir. Yaşamak isteyen her kadın, faşizmin iktidarına tutsak olmak zorunda bırakılmaktadır. Genç, işçi, muhalif, Alevi, Kürt kadınlara en ağır savaş AKP-IŞİD faşizmiyle açılmış bulunmaktadır. Şanlı soylarının sonunu kadınlar getirecek! AKP-IŞİD faşizminin hukuğuna da adaletine de kadınlar için güven bitmiştir. AKP-IŞİD faşizminin erkek egemenliğine karşı "mırıldananlar" da faşizme hizmet eder. Bu ülkede yaşayan her kadın kendine, çocuklarına ve kız kardeşlerine yapılan zulmü durduracak güce sahiptir. Çocuklarımızı tecavüzcü ellere bırakmayacağız. Ölmemenin yollarını biliyoruz: Gül atmayacağız! Mutfaklarımız cephaneliğimizdir. Törpülerimizi tırnaklarımızla bileyelim. Her kadın yaşamını savunacak araçları yanında bulundurmalıdır. Her kadının erkeğin hak ettiği cezayı vermesi bir diğerine emsal olacaktır. Kadın Özgürlük Gücü bütün tekmelerin, tecavüzlerin, katliamların hesabını birer birer, onar onar soracak. Saraylarını da haremlerini de başlarına yıkacağız!"