YJK-E: Erdoğan defolana kadar sokaklardayız!

YJK-E, Rojava için direnişi büyütme çağrısı yaparak, "Faşist Erdoğan ve işgalci çetesi topraklarımızdan defolana kadar sokaklardan dönmeyeceğiz" dedi.

Yekitiya Jinên Kurdistan li Almanya (YJK-E), Türk devletinin Rojava'ya dönük işgalci saldırılarına ilişkin bugün yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, "Dünyanın dört bir yanından insanlar sokaklarda, meydanlarda, okullarda, parlamentolarda seslerini yükseltmektedir. Erdoğan’ın ve Türk ordusunun Kuzey ve Doğu Suriye’de filizlenen kadın öncülüğündeki özgürlükçü demokratik, cinsiyet eşitlikçi, ekolojik devrime karşı tahammülsüzlüğü bu haksız savaşta daha da açığa çıktı" denildi.

'ONURLU MÜCADELEYE KATILIN!'

YJK-E, şunları da kaydetti:
"Daha da çoğalmak, haklılığımızı daha da haykırmak, Rojava’da/Kuzey ve Doğu Suriye’de sürdürülen katliamı durdurmak için, barış ve özgürlüğü sağlamak için sesimizi daha da yükseltmeliyiz. Faşist Erdoğan ve işgalci çetesi topraklarımızdan defolana kadar sokaklardan dönmeyeceğiz. İnsanım diyen herkesi sesiyle, sözüyle, eylemiyle bu haklı ve onurlu mücadeleye katılmaya, mücadeleyi hep birlikte yükseltmeye çağırıyoruz."