PKK sitesi yenilenmiş hali ile okurlarının hizmetinde

PKK sitesi yenilenmiş hali ile okuyucularıyla buluşuyor.

Yazılı bir açıklama yapan PKK sitesi yönetimi, hakikat algısının, sanallaştırılamaz temel özgürlük gücü olduğunu ifade ederek insanın hakikat algısı ölçüsünde özgür olduğunu belirtti.

“Sosyalitenin sanallaştırılmaya çalışıldığı günümüzde, hakikatin dili, eylemi ve örgütlü gücü olan Partimiz PKK’nin resmi sitesi faşist sürülerinin yoğun saldırıları sonucunda bir süre yayınına ara vermek durumunda kaldı. Saldırıya uğradık, zira hakikati ifade ediyorduk. En son kan dökmek, halklarımıza ve Özgürlük Hareketi’mizin yönetim kademelerine karşı komplo düzenlemek için Kürdistan’ın Güney’ine gelen MİT ajanları-çeteleri, Kürdistan Özgürlük Gerillasının Devrimci Operasyonu’yla yakalandı. Bu haberlerin yayınlandığı gün sitemiz faşizmin resmi güçleri tarafından hacklendi. Tekrar yayındayız ve eskisinden daha güçlü, daha zengin ve etkili bir siteyle halklarımızın huzurundayız. Her türden faşizmi, dünyanın gerici, emperyalist, şoven güçlerini; özcesi insanı insanlıktan çıkaran sömürgenlerin sistemini rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bunun için tekrar yayındayız, bunun için varız” denilen açıklama şöyle devam etti:

“Demokles’in coşkusuyla, Sokrates’in ‘Kendini Bil’ düsturuyla, cümle ehl-i hakk’ın gücüyle, Nemrud’lara karşı duran Hz. İbrahim’lerin inancını kuşandık. Hz. İsa gibi çarmıhımızı sırtımıza aldık da geldik. Tufandan kurtulan Hz. Nuh gibi yürüyoruz. Hz. Muhammed gibi cehalete karşıdır savaşımız ve Cihad-ı Ekberdir yaptığımız. Terzi Hermes’lerden Zerdüşt’lere, Hallac’lardan Pir Sultan’lardan Babek’lere, Mani’lerden Ebuzer’lere, Şex Sait’lerden Seyit Rıza’lara, Besê’lerden Mazlum’lara Kemal’lere, Sara’lardan Roza’lara, Bêrîtan’lardan Zilan’lara, Delal’lardan Atakan’lara kadar hakk’ın özü ve sözü olan, ne kadar insan güzeli varsa, sözleri sözlerimiz, inançları inancımız, yolları yolumuz, eylemleri eylemimizdir. Hepsine ant olsun ki, nerde bir faşist, sömürgeci, ezen, zulümkâr katil varsa; karşılarındaki özgürlükçülerin, sömürülenlerin, ezilenlerin, mazlumların yanında olacağız. Zalimin adı DAİŞ de olsa AKP-MHP, BAAS ya da her ne olursa olsun, tereddütsüz, namludan çıkan ‘namusun fişengi’ gibi büyük amacımız yolunda ilerleyeceğiz. Can ise bedeli, can vereceğiz. Ama Babek’lerin de secdegâhı olan özgürlükten asla ama asla vazgeçmeyeceğiz. Hakikat aşkımız olan özgür yaşamdan sapmayacağız. Dünya gericiliği, sömürgeci ve emperyalistleri bizden daha büyük maddi güce sahip olabilir. Dünyamızı karanlığa boğmak için durmadan çalışıyor olabilirler. Ancak, hakikatin tek bir zerresi, cümle iblislerin kökünü kurutmaya yeter! Mutlak sonuç budur, zamanlaması ise mücadelemize, tarz ve tempomuza bağlıdır. Özgürlüğe mahkûm, muhtaç ve hasret kalan halklarımızın örgütlü mücadelesi belirleyicidir!”

PKK sitesinin Saraların, Zilanların, Beritanların ve Semaların ölmezliğinin bir katını ve pratiği olarak 8 Mart’ta yayına başladığı da dile gelen açıklamada, “41. Kuruluş Yıldönümünü görkemli etkinliklerle kutlayan Partimiz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da halklarımızın özgürlük ve kurtuluş umudu olmaya devam edeceğini gösterdi. Biz de sitemizde Önder Apo’nun çözümlemelerini, kitaplarını, çeşitli konularda yaptığı değerlendirmeleri, Partimizin resmi açıklamalarını, Partimizin Öncü kadrolarından yoldaşlarımızın yazılarını, şehitlerimizin değerlendirme, yazı ve görsellerini, Kürdistan Özgürlük Gerillası’nın yaşamından kesitleri, ideolojik, politik, kültürel, siyasal, sosyal, ekonomik ve daha birçok konuyu sürekli değerli takipçilerimizle paylaşmaya çalışacağız.

Toplumsallığımız, kutsalımızdır. Yüce sosyalizm ideali, pusula gibi şaşmadan takip ettiğimiz esas yolumuzdur. Bunun içindir ki, yine Önderliğimiz gibi haykırıyoruz: Sosyalizmde ısrar, insan olmakta ısrardır.”

Siteye şu adresten ulaşılabilir:

Giştî: http://pkkonline.info/