Sosyalist gençlik de 'HDP' dedi

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu, gençliğin 24 Haziran'da HDP ve Selahattin Demirtaş için kenetleneceği mesajını verdi.

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF), 24 Haziran'daki seçimlere ilişkin bugün yazılı açıklama yaptı.

SGDF, Saray iktidarının ülkeyi yönetemediğine dikkat çekerek, "OHAL ve KHK'lar ile ülkeyi yönetemeyen Saray iktidarı, baskın seçimle içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizi aşarak politik İslamcı faşist diktatörlüğünün restorasyonunu tamamlamayı ve ‘mühürsüz’ iktidarını meşrulaştırmayı hedeflemektedir" dedi.

'HDP VE DEMİRTAŞ'LA DİKTATÖRÜ DURDURALIM'

Gençler, açıklamalarında şu mesajları da verdi:

"Diktatör gençliğin sorunlarını çözemez ve bu düzen gençliğe hiçbir şey vadedemez! Bu seçimlerde, ortaya koyduğu program ve mücadele anlayışıyla HDP ve Demirtaş demokrasi programı olan tek aday ve tek odaktır. HDP ve Demirtaş etrafında 24 Haziran'ı ve sonrasını kazanmak için kenetlenmeye, birlikte mücadele etmeye ve seçim sürecini bir seçim direnişine çevirmeye hazırız. Sokakları da sandıkları da gençliğin güçlü iradesi ile birleştirmek için gençliği HDP ve Demirtaş'ı desteklemeye, diktatörü durdurmak için mücadeleye çağırıyoruz. Gençlik bu programın yanında olmalı ve onun büyütülmesi için sorumluluk almalıdır."