DGH, PKK'nin kuruluşunu eylemlerle selamladı

DGH, İstanbul'da PKK'nin kuruluş yıl dönümünü eylemlerle selamladı.

Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) Koordinasyonu, PKK nin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yapılan eylemlere ilişkin bilgilendirmede bulundu.

DGH’nin açıklamasına göre eylemlerin detayları şöyle:

"4 Kasım tarihinde saat 20.00 sıralarında İstanbul’un Gazi Mahallesi'nde Şehit Atakan Mahir İntikam Birimimiz tarafından bir Mobese kamerasına ses bombası ile eylem gerçekleştirilmiştir. 

16 Kasım tarihinde saat 22.20 sıralarında İstanbul’un Gazi Mahallesi'nde Şehit Atakan Mahir İntikam Birimimiz tarafından pankartlı eylem gerçekleştirilmiştir.

23 Kasım tarihinde İstanbul’un Gazi Mahallesi'nde Şehit Atakan Mahir İntikam Birimimiz tarafından düşmanın aracına ses bombalı eylem gerçekleştirilmiştir."

'EYLEMLERİMİZ ARTACAK'

DGH, açıklamasının sonında şunları da ifade etti:

"Eylemlerin ardından mahalle düşman tarafından yoğun abluka altına alınmış ve GBT sorgulaması yapılmıştır. Ama yapılan tüm bu çabalara rağmen birimimiz görevinin başındadır. Düşman yaptığı bu yönelimleriyle bizlerin korkup sineceğini sanıyorsa yanılıyor. Buradan bir daha sesleniyoruz: Hiçbir baskı bizleri yıldıramayacak. Bundan sonra daha çok eylemselliklerimizi artıracağımızı ve her nefes alışınızda ensenizde olacağımızı bildiriyoruz!"