HBDH milisleri, 2 kentte Newroz'u selamladı

HBDH milisleri, İstanbul ve İzmir'de Newroz eylemleri düzenledi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Kemal Kurkut Milisleri tarafından yapılan açıklamada, "Eskiye başkaldırı, yeniyi muştulamadır Newroz! Zalimlerin saraylarını yakıp yıkma, halkların özgürlük ateşini harlamadır. Çağımızın modern Kawalar'ının kurtuluş nidalarıyla günümüz Dehaq'larının saraylarına hücum etmesidir" denildi.

'ZULMÜN SALTANATINI YERLE BİR EDECEĞİZ!'

Açıklamada şunlar da belirtildi:

"İşte karşımızda bir başka Dehaq! Lafta değil, gerçekte binbir odalı sarayda oturuyor. Her gün çocuklarımızın başını yiyip saltanat sürüyor!
İşte zalim Dehaq, on binlerce insanımızı enkaz altında bırakıp öldürüyor soğukkanlılıkla.
Ve işte halkın bağrından binlerce yiğit Kawa çıkıyor. Bu zalim Dehaq’ın ve onun aşağılık adamlarının karşısına dikiliyor her yerde. Sarayını başına geçirmek için, zulmün saltanatını yerle bir etmek için en ağır bedeller ödemeye hazır, çağdaş Kawalar harekete geçiyor.
Fedai ruhla donanmış savaşçılar, milisler, devrimciler!.. Halkımızın bağrından çıkan günümüz Kawaları onlardır.

İSTANBUL VE İZMİR'DE NEWROZ ATEŞİ

Milislerimiz, bu bilinçle Newroz ateşleri yaktılar İstanbul’da, İzmir’de.
HBDH Kemal Kurkut Milisleri, 18 Mart gecesi İstanbul/Başakşehir’de yakılan Newroz ateşi etrafında halaya durdu. Sloganlar atıldı, havai fişekler kullanıldı. Düşman kuvvetleri bölgeye yönelerek operasyon yapmak istedi. Milislerimiz gerekli önlemleri alarak bölgeden başarılı bir şekilde ayrıldılar.

Aynı gece İzmir’de de Newroz ateşi yaktı milislerimiz. Narlıdere yolunu trafiğe kapatarak sloganlarla Newroz'u kutladılar.

Selam olsun zalim Dehaqlar'a meydan okuyan çağdaş Kawalar'a!"