HDP Adıyaman’da seçim çalışmalarına hız verdi

HDP Adıyaman il örgütü şimdiye kadar kentte üç seçim bürosu açtı.

HDP Adıyaman il örgütü Karapınar mahallesinde açtıkları iki büronun ardından Bahçelievler Mahallesi’nde halaylarla ve zılgıtlarla 3’ncü seçim bürosunun açılışını kitlesel bir şekilde yaptı.

Açılışta konuşan HDP Adıyaman 1‘nci sıra milletvekili adayı Hasan Basri Yorulmaz “AKP’nin 16 yıllık iktidarı boyunca yaptığı yanlışları halka anlatarak 25 Haziran’da ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız” dedi.

Yorulmaz, Adıyamanlı seçmenlere şu mesajı verdi: “AKP Adıyaman’ın can damarı olan tütünü sözüm ona markalaştırıp yasakladı. Adıyaman’daki geçmiş siyasetçiler gibi AKP iktidarı ile birlikte meclise giden milletvekillerinin de temel bir hedefi vardı. Memleketin sorunlarını çözmeyi bir tarafa bırakıp, kendi ceplerini ve banka hesaplarını doldurarak zenginleşme hesabındaydılar. Adıyaman’a herhangi bir yatırım yapmadılar. Adıyaman’dan çevre illere giden bir kara yolu yaptılar. Ama Adıyaman sınırlarından çıktıktan sonra ve çevre illerin sınırına girdiğimizde sanki Avrupa’ya gitmiş gibi, arada çok büyük bir fark var.”

Yapılan konuşmaların ardından zılgıtlarla ve alkışlarla seçim bürosunun açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı.