HPG Serhat Komutanlığı’na kutlama mesajı

Halk Savunma Merkez Karargah Komutanlığı, Serhat Eyalet Komutanlığına 17 Kasım’da düzenlenen eylemlerdeki başarılarından dolayı kutlama mesajı gönderdi.

Halk Savunma Merkez Karargah Komutanlığı, Serhat Eyaleti Komutanlığına gönderdiği mesajda şunları belirtti:

“Eyaletinizin sahasında Ş.Mahir- Ş.Eylem- Ş.Argeş devrimci hamlesi çerçevesinde sömürgeci türk devlet güçlerine dönük 17 Kasım günü gerçekleşen iki ayrı eylemin başarı oranı yüksektir.

Bu temelde Bazid’in Serekani karakoluna yolu üzerindeki pusu eylemi diğeri de aynı günde Bazid’e bağlı Vedat Özkaya tepesine ve hareket halindeki bir düşman gücüne karşı gerçekleşen pusu ve suikast eylemlerinde düşman güçlerine ağır darbeler vurulmuştur.

Bu başarılı eylemlerden dolayı komutanlığınızı ve sizler şahsında bu eylemleri gerçekleştiren tüm arkadaşları kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Başta Tendürek ve Ağrı olmak üzere yıl boyu yüksek bir taktik performans cesaret ve kararlılıkla düşman operasyonlarını tersine çeviren ve düşman güçlerine ağır kayıp verdiren kahraman şehitleri anıyor. Bu büyük direniş sürecine emeği geçen tüm arkadaşları selamlıyor. Üstün başarılar diliyoruz.”