Panzerin çarptığı 9 yaşındaki çocuk ameliyat edildi

Silopi'de panzer bir çocuğu daha çarptı. 9 yaşındaki Ruken Elma, ameliyat edildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, bu sabah okula giden bir kız çocuğuna zırhlı araç çarptı. İpekyolu’nda zırhlı aracın çarpmasıyla yaralanan 9 yaşındaki Ruken Elma, Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun ayağında birkaç kırık olduğu ve Genel Cerrahi Servisi’nde yatırıldığı öğrenildi. Ruken Elma, 3 saat süren ameliyattan çıktı ve Genel Cerrahi servisinde tedavi altına alındı.

ANNE ELMA: BİR SÜRÜ ÇOCUĞUN OLDUĞUNU BİLİYORLARDI

Anne Fehime Elma,  panzerin her zaman caddeden hızlı geçtiğini söyleyerek, “Kimseyi görmüyor, önüne kim gelse vuruyor. Sabah olduğunu, çocukların okula gittiğini biliyorlar. Orada bir sürü çocuk vardı ve karşıdan karşıya geçiyorlardı. Polislerden şikayetçiyim” dedi.

Ayrıca çocuğun babası Süleyman Elma’nın DBP’li belediye tarafından engelli kotasından işe alındığı, kayyum atanmasıyla birlikte belediyeden ihraç edildiği öğrenildi.

HDP'DEN ZİYARET

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Belediye eşbaşkan adayları Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk da olay sonrasında aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.