Van Valisi Bilmez, muhtarlara AKP propagandası yaptı

Yeni Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, AKP seçim çalışmalarına başladı! Bilmez, muhtarları toplayarak, AKP propagandası yaptı.

Geçen seçimlerde AKP propagandası yapan ve bu iddiaları sürekli olarak reddeden, daha sonra AKP tarafından 31 Mart Yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı yapılan Murat Zorluoğlu’nun ardından Van'a atanan yeni Mehmet Emin Bilmez, AKP propagandasına erken başladı.

Van Devlet Tiyatrosu’nda muhtarlara bir araya gelen Vali Bilmez, muhtarlardan beklentilerinin fazla olduğunu belirterek, “Her muhtar mahallesinde devleti, cumhurbaşkanını, valiyi ve kaymakamı temsil eden kişidir” dedi. 

'DEVLETTEN BÜYÜK YOK!'

Muhtarlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sosyal haklarında birçok yenilik yapıldığını söyleyen Bilmez, "Her muhtar mahallesinde devleti, cumhurbaşkanını, valiyi ve kaymakamı temsil eden kişidir. Mevzuatımızda da kendi köyünün, mahallesinin mülki idare amiridir, belediye başkanıdır, kanaat önderidir. Muhtarlardan beklentimiz çok fazladır. Devlet hiç kimsenin baskısına ve meydan okumasına fırsat vermez. Unutmayalım ki devletten daha büyük organizasyon, milletten daha büyük cemiyet, cemaat, tarikat yok" ifadelerini kullandı.