Efrîn Kurtuluş Güçleri: Efrîn ve Bab’da 4 işgalci öldürüldü

Efrîn Kurtuluş Güçleri, Efrîn’in Şera ve Raco ilçeleri ile Bab bölgesinde işgal güçlerine yönelik düzenlenen eylemlerde 4 işgalcinin öldüğünü duyurdu.

Efrîn Kurtuluş Güçleri, işgalci Türk devletine bağlı çete gruplarına karşı üç noktada eylem düzenledi.

Yazılı bir açıklama yapan Efrîn Kurtuluş Güçleri, “Efrîn ve çevresinde farklı bölgelerde konumlanan işgalci Türk ordusu ve güdümündeki çete gruplarına yönelik savaşçılarımızın eylemleri devam etmektedir” dedi.

Şera, Raco ve Bab’da düzenlenen eylemlere ilişkin şu detaylar verildi:

“27 Şubat günü Şera ilçesi ve Sinka köyü yol güzergahı üzerinde Sultan Murad grubuna bağlı teröristlerin toplandığı bir esnada savaşçılarımız sabotaj eylemi gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda Mustafa Ebu Eyhem ve Usama Çelo adlı 2 terörist ağır yaralanmıştır.

28 Şubat tarihinde Efrin’in Raco ilçesinde Firqa Tes’a terörist grubuna ait bir noktaya yönelik sabotaj eylemi düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen eylemde 1 terörist öldürülmüştür.

28 Şubat günü savaşçılarımız Bab bölgesine bağlı Tîlal El Inib yolu üzerinde Ehrar El Şam teröristlerini taşıyan askeri bir aracı hedef almıştır. Düzenlenen eylem sonucunda araç tümden imha edilirken içinde bulunan 3 terörist de öldürülmüştür.”