Efrîn Kurtuluş Güçleri, üç bölgede işgalcileri vurdu: 3 ölü

Efrîn Kurtuluş Güçleri, Türk işgal güçleri ve güdümündeki “terörist” gruplara yönelik olarak üç bölgede eş zamanlı eylem düzenlediklerini ve en az 3 “teröristin” öldürüldüğünü bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan Efrîn Kurtuluş Güçleri, “Efrîn ve çevresinde konumlanan işgalci Türk devleti ve güdümündeki terörist gruplara yönelik savaşçılarımızın etkili eylemleri devam etmektedir. Bu çerçevede; savaşçılarımız 13 Mart günü Efrîn, Ezaz ve Mare’de eşzamanlı 3 eylem düzenlemiştir” dedi.

Eylemlerin detayları şöyle verildi:

“13 Mart tarihinde Efrîn’in Şêrawa ilçesine bağlı Kîmarê köyünde konumlanan Firqet El Hemzat terörist grubuna ait bir noktaya yönelik eylem düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen eylemde 1 terörist öldürülürken 3 terörist yaralanmıştır. Yaralanan 2 teröristin isimleri şöyledir: Xalid El Muhamî ve Newaf El Zubî.

13 Mart günü savaşçılarımız Ezaz bölgesi çevresinde konumlanan teröristlere yönelik suikast eylemi gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda 1 terörist öldürülmüştür.

13 Mart tarihinde Mare çevresinde işgalci Türk devletine bağlı 1 teröriste yönelik suikast eylemi düzenlenmiştir. Eylemde hedef alınan terörist öldürülmüştür.”