‘Efrîn ve Mare’de 9 terörist öldürüldü’

Efrîn Kurtuluş Güçleri, 18 Mart günü Efrîn kent merkezi ve Mare’de işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik düzenlenen eylemde 9 çetenin öldürüldüğünü açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Efrîn Kurtuluş Güçleri, Efrîn’in Türk devleti ve çeteleri tarafından işgal edilişinin yıldönümünde gerçekleştirdiği eylemlerde 9 çetenin öldürüldüğünü duyurdu.

Açıklamada şunlar belirtildi:

“Efrîn ve çevresinde işgalci Türk devleti ve güdümündeki çete gruplarının işgal ettiği bölgelerde savaşçılarımızın eylemleri devam etmektedir.

18 Mart günü Efrîn merkeze bağlı Tirindê mahallesinde işgalci Türk devleti güdümündeki çetelere yönelik eylem gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen eylem sonucunda 6 çete öldürülürken 7 çete de yaralanmıştır.

18 Mart günü savaşçılarımız Efrîn merkeze bağlı Mehmudiyê mahallesinde bir grup teröristin toplandığı esnada savaşçılarımız tarafından sabotaj eylemi düzenlenmiştir. Eylem sonucunda 2 çete öldürülürken 3 çete de yaralanmıştır.

18 Mart günü savaşçılarımız Mare’ye bağlı Til Malid köyünde bir çeteyi hedef almış ve suikast eylemi sonucu hedef alınan çete öldürülmüştür.”