Zeytin Gazabı Eylem Odası: Bir ajan cezalandırıldı

Zeytin Gazabı Eylem Odası, Türk devletinin istihbaratıyla ilişkili olduğunu itiraf eden Mehmûd Ebû Stêf adlı kişinin cezalandırıldığı açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Zeytin Gazabı Eylem Odası Ezaz’da işgalci Türk devletinin istihbaratı ile çalıştığını itiraf eden bir ajanın cezalandırıldığını belirtti.

Zeytin Gazabı Eylem Odası açıklaması şöyle: “Güçlerimiz, Efrîn’de, Kuzey ve Doğu Suriye’de bulunan Türkiye işgalciliği ve çetelerine yönelik eylemlerini arttırarak devam ettirirken, işgalciler savaşçılarımızın noktalarını deşifre etmek için kirli yöntemler devreye koymakta, ajanlarını kullanmaktadır.

Bu ajanlardan Hama’nın Xab bölgesinden olan Mehmûd Ebû Stêf adlı kişi, birçok kez savaşçılarımızla irtibat halinde olmak istemiştir. Bu kişinin güçlerimiz tarafından soruşturulması sonrası Türkiye istihbaratı adına çalıştığını itiraf etmiş ve cezalandırılmıştır.

Zeytin Gazabı Eylem Odası olarak hainlerin cezasız kalmayacağını belirtiyor, eylemlerimizin Efrîn’de halk mahkemeleri kurularak işgalcilerin yargılanmasına kadar devam edeceğini vurguluyoruz.”