Temelli: Umutsuzluğa yer yok, başaracağız

28 Mayıs'ta sandığa gitme çağrısı yapan Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, "Oyumuza, sandığımıza, geleceğimize, irademize sahip çıkma zamanı. Umutsuzluğa yer yok. Güç bizde, haklıyız, kazanacağız. Güçlüyüz, başaracağız" dedi.

Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, bu rejimden mağdur olan herkese oylara ve sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.  Temelli, “Oyumuza, sandığımıza, geleceğimize, irademize sahip çıkma zamanı. Umutsuzluğa yer yok. Karamsarlığa yer yok. Güç bizde, haklıyız, kazanacağız“ şeklinde konuştu.

Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli’nin mesajı şöyle: "Değerli halkımız, kadınlar, gençler, bu rejimden mağdur olan herkes, 14 Mayıs'ta sandığa gittik, oyumuza sahip çıktık, faşizmi durdurduk. Bu bizim gücümüzdü. Bu gücü bütün Türkiye halklarına göstermiş olduk. Şimdi önümüzde ikinci tur var. 28 Mayıs'ta yine sandıklara gideceğiz, hem de çok güçlü bir şekilde gideceğiz. Durdurduğumuz faşizmi bu kez hep birlikte yıkacağız. Bunu başarabiliriz. Bu güce sahibiz. Yeter ki oyumuza, sandıklara sahip çıkalım. Bugün Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş olan Erdoğan’ın bütün hayali bu ikinci turu da alıp diktatörlüğünü inşa etmektir. Buna izin vermeyeceğiz. Bu diktatörlüğü hep birlikte biz yıkacağız. Bu yüzden oyumuza, sandığımıza, geleceğimize, irademize sahip çıkma zamanı. Umutsuzluğa yer yok. Karamsarlığa yer yok. Güç bizde, haklıyız, kazanacağız. Güçlüyüz, başaracağız."