Yeşil Sol Parti, Ağrı ve Iğdır'da kadınlarla kazanacak

Yeşil Sol Parti, Ağrı ve Iğdır’da kadınların gücüyle ve büyük farkla kazanmayı hedefliyor. HDP Parti Meclisi Üyesi Medine Efe, halkı sandıklara çağırdı.

Yeşil Sol Parti, Serhat bölgesinin iki önemli kenti Ağrı ve Iğdır’da, kadınların öncülüğü ile gece gündüz demeden 14 Mayıs seçimlerine hazırlandı.

Serhildan kenti Ağrı ve halkların mozaik kenti Iğdır’da Yeşil Sol Parti rüzgarı esti. Bu iki kentte de AKP ve diğer partiler tabela partisi haline geliyor. Yeşil Sol Parti, Ağrı’da 4’te 4, Iğdır’da ise 2’de 2'yi hedefliyor.

 ‘DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ KADINLARIN GÜCÜYLE OLACAK’

Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Birlikler, Ağrı’da yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini söyledi. Birlikler, “Gittiğimiz her evde özellikle kadınlar ve gençler tarafından yoğun ilgi ile karşılaşıyoruz. Bu da gösteriyor ki biz bu seçimi kadınların ve gençlerin iradesi ve gücüyle kazanacağız. Kadınlar, iktidara karşı en güçlü cevabı 14 Mayıs’ta verecektir. Değişim ve dönüşüm kadınların gücüyle olacaktır. Biz kadınlar, Yeşil Sol Parti ile irademizi ortaya koyarak kazanacağız. Ağrı’da 4-0 ile büyük başarı elde edeceğiz" dedi.

‘HERKESİ SANDIĞA DAVET EDİYORUZ'

HDP Parti Meclisi Üyesi Medine Efe ise Iğdır halkı başta olmak üzere kadınlarla başaracaklarını söyledi. Bu iktidarın gitmesinin kadınlar ve gençlerin gücüyle olacağına dikkat çeken Efe, “İnanıyorum, bu seçim diğer seçim gibi olmayacak. Bu seçim, bizim için çok önemli bir seçim olacak. Özgürce nefes almak için, 14 Mayıs’ta yaşlıları, kadınları, üniversitelere giden gençleri, işçileri ve herkesi sandığa davet ediyoruz. İradelerini sandığa yansıtsınlar. Halkların ortak iradesiyle Yeşil Sol Parti, başta Iğdır olmak üzere tüm ülkede büyük bir güçle Meclise gidecektir” şeklinde konuştu.