Amed'de uyuşturucu satılan apartmana eylem

Amed'de 'Kızıl İntikâm Hamlesi' kapsamında uyuşturucu satılan apartmana eylem düzenlendi. Şehit Rizgar Farqin Birimi, "Faşizme hizmet eden herkesi hedef alacağız" dedi.

DGH ve DGK-H'nin başlattığı 'Kızıl İntikâm Hamlesi'ni selamlama amacıyla Şehit Rizgar Farqin Birimi tarafından eylem düzenlendi. Birim, Amed'in Yenişehir ilçesinin Ofis semtinde fuhuş ve uyuşturucu yapılan bir apartmana el yapımı patlayıcılarla eylem düzenledi.

'FUHUŞ, UYUŞTURUCU, KUMAR MERKEZİ'

Şehit Rizgar Farqin Birimi tarafından yapılan açıklamada, "Devrimci Gençlik Hareketi olarak faşist işgalci TC devletinin halkımız ve ülkemiz üzerinde yürüttüğü imha soykırım ve saldırı politikalarına karşı 'Kızıl İntikâm Hamlesi'ni başlattığımızı duyurmuştuk. Bu çerçevede 15 Ağustos tarihinde Amed Yenişehir ilçesinin Ofis semtinde fuhuş, uyuşturucu yapılan Özçelik Apartman’a el yapımı patlayıcılarla eylem gerçekleştirildi. Birimlerimiz eylem sonrasında güvenli bir şekilde alandan çıkmıştır. Daha sonrasında çok sayıda polis ve zırhlı araçlar alanı ablukaya alırken, onlarca özel harekât ekibi ranger araçlarıyla alana sevk edildi" denildi.
Eylem yapılan Özçelik Apartmanı'nın MİT’e bağlı bir fuhuş, uyuşturucu ve kumar merkezi olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "MİT için önemli olan bu binanın eylem sonrasında alana sevk edilen polis ve özel harekât ekiplerinden anlaşılmakta. Apartmanın ilk katında kumar, ikinci ve üçüncü katında ise uyuşturucu ve fuhuş yapılmaktaydı" diye belirtildi.

'YAŞAMI ONLARA HARAM EDECEĞİZ'

Açıklamada şu ifadelere de yer verildi:
"DGH ve DGK-H olarak başlattığımız Kızıl İntikâm Hamlesi'nde fuhuşu yaygınlaştıran işbirlikçilere kızıl bir öfke olup yaşamı onlara haram edeceğiz. Kürdistan’daki bütün düşman varlığı ve buna imkân açan herkes hedefimizde olacak, faşist soykırımcı düzene polis olan, bekçilik eden, işbirlikçilik eden, yandaşlık eden, herkes ve her kurum hedefimiz olacaktır. Düşmana gün yüzü göstermeyecek, işbirlikçilerine nefes aldırmayacağiz. Bu fuhuş şebekesinin başı olanlar her zaman hedefimizde olacak. Düşman ve düşmanla iş birliği yapan herkesin, faşizme hizmet eden her türlü faaliyeti ve yaşam alanlarını hedef alacağımızı herkes bilmelidir."