İntikam Birimi'nden Gever’de eylem

Şehit Mazlum Pîrdoğan İntikam Birimi Colemêrg’in Gever ilçesinde işgalcilere karşı eylemler gerçekleştirdi.

Şehit Mazlum Pîrdoğan İntikam Birimi, 30 Eylül’de Gever'e bağlı Orman Mahallesi’ndeki polis karakoluna iki noktadan El Yapımı Patlayıcı ve ferdi silahlarla eylem geçekleştirdiklerini açıkladı.

Açıklamada;  “Eylem birimlerimiz, dün (30 Eylül) akşam saatlerinde Gever’e bağlı Orman Mahallesi’ndeki polis karakoluna iki noktadan EYP ve ferdi silahlarla ile eylem gerçekleştirildi. Karakol içerisinde bulunan işgalci polisler eylem sonrası can havli ve korkuyla etrafa rastgele ateş açmıştır. Eylem ardından mahalleyi ablukaya almak isteyen zırhlı araçlardan oluşan işgalcilerin konvoyuna karşı birimlerimiz tarafından ikinci kez EYP ve ferdi silahlarla eylem düzenlendi. Birimlerimizin etkili eylemleri sonucu işgalciler mahalleye giremeden kaçmıştır.

Birimimiz tarafından yapılan bu eylem, Önder APO’ya dönük devam eden ağırlaştırılmış tecrit, Hewlêr’de katledilen KNK Hewlêr temsilcisi Deniz Cevdet Bülbün, Kurdistan’da süren işgal saldırıları ve şehit düşen tüm gerillalara adanmıştır. Yapılan eylem sonucu tespit edildiği kadar en az 3 işgalci yaralanmıştır.“ denildi.