HDP halkla iç içedir

HDP Hakkari İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir, HDP’nin halkla iç içe olduğunu belirterek, tüm çalışmalarını halkla birlikte yaptıklarını söyledi.

Hakkari halkının, tüm sıkıntılarına rağmen temel taleplerinden vazgeçmediğini belirten HDP İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir, HDP’nin halka layık olmak için çalıştığını kaydetti.

HDP Hakkari İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir, HDP’nin Hakkari’de yaptığı çalışmalara ilişkin ANF’ye konuştu.

Parti çalışmalarını şehir merkezlerininin yanı sıra mahalle ve köylerde sürdürdüklerini belirten Özdemir, “Çelê (Çukurca), Şemzînan (Şemdinli), Gever (Yüksekova) ve diğer bölgelerdeki halkımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Halkımızın istediği de partimizin devamlı içlerinde olmasıdır. 2016’dan bu yana halkımızın üzerinde büyük bir baskı var, halkımız büyük sıkıntılar ve acılar yaşadı. Bu zorlukların yanında şimdi ekonomik sıkıntılar da yaşıyor” dedi.

HALK TALEPLERİNDEN VAZGEÇMİYOR

Tüm sorun ve krizlerin kaynağını Kürt sorununun çözümsüzlüğünden aldığını kaydeden Özdemir, şöyle devam etti: “Halkımız, demokratik çözüm ve bir barış istiyor. Hukuk içinde ayrımcılıktan uzak özgür yaşam istiyor. Bu taleplerinden hiçbir zaman vazgeçmedi. Halkımız, AKP-MHP iktidarının başta Kürt sorunu olmak üzere tüm sorunları daha da içinden çıkılmaz duruma getirdiğini söylüyor. Bundan dolayı Kürt sorununun çözümü, onurlu bir barış ve daha iyi bir ekonomi için halkımız HDP’nin yanındadır. Biz de HDP olarak halkımıza layık olmak için gece gündüz demeden halkımızla iç içe ve birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.”