Amed Barış Annelerine otobüs hediye edildi

Amed Barış Annelerine çalışmalarında kullanmaları için bir otobüs hediye edildi.

Amed Barış Annelerine çalışmalarında kullanmaları için bir otobüs hediye edildi.
Amed Barış Annelerine eylem, etkinlik ve çalışmalarında kullanmaları için bir kişi tarafından 27 yolcu kapasiteli yarım otobüs hediye edildi. Kayapınar Belediyesi’nde araç teslim törenine DBP PM Üyesi Hüseyin Yılmaz, Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ve barış anneleri katıldı. 
 
'BAŞKA ANNELER AĞLAMASIN DİYE FEDAKARLIK YAPIYORLAR'
 
DBP PM Üyesi Hüseyin Yılmaz, “Annelerimiz gece gündüz bu topraklara barış gelmesi için çaba içindeler. Bu çabalarına katkı olması için Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın ve Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat’ın katkılarıyla hayırsever bir vatandaşımız tarafından araç annelere hediye edildi. Mücadelede yürekleri yanan ve buna rağmen başka annelerin ağlamaması için barış için fedakârlık yapan annelerimiz için ne yapsak azdır" diye konuştu.
 
'ÖMRÜMÜZ YETİNCEYE KADAR MÜCADELE'
 
Barış Anneleri Meclisi Sözcüsü Hava Kıran ise yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Onurlu bir barış için yaptığımız çalışmalarda araç bizlere büyük bir kolaylık sağlayacak. Bu topraklara barış gelmesi için ömrümüz yetinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz “ dedi.